THE STORY

OF BEYOND THE LIMITS

 

Nätverket

Vad är Beyond The Limits?

Beyond The Limits är ett business nätverk som är helt nytt på marknaden och är till för kvinnor och män, entreprenörer, digitala nomader och chefer som vill nätverka IRL och online, utvecklas, inspireras och ta sig själva och sin karriär Beyond the limits!

Under februari 2018 startas medlemskapet igång med en härlig nätverksträff och inspirationsföreläsning i Stockholm och du kan redan nu bli medlem för att säkra din plats och få tillgång till vårt Early bird pris.

Läs mer om vad som ingår i medlemskapet och bli medlem redan idag! Vi ser fram emot att få dig att gå Beyond the limits!

 

 

The story…

Story of Beyond The Limits

Yasmin Casaca hade under flera år saknat ett nätverk för både män och kvinnor där man kunde nätverka och inspireras av varandra. Hon började titta på hur hon skulle kunna starta ett nytt business nätverk men hade inte hittat den rätta partnern att samarbeta med. 

När Yasmin träffade Malin Hammar-Blomwall för att göra en föreläsning tillsammans, så kände hon att ”det här känns helt rätt” och frågade rakt ut om Malin kunde tänka sig att vara en del av projektet.

Snabbt utvecklades tankarna för ett nätverk och ett större gemensamt projekt – Beyond The Limits. 

Så föddes idéen till att ta nätverket till något större och inkludera resor, mer innehåll och även för digitala nomader. 

Det här är bara början på en spännande resa! Vi hoppas på att du vill följa med på den!

 

 

 

 

ETT BUSINESS NÄTVERK

FÖR BÅDE MÄN & KVINNOR

Yasmin Casaca

Grundare av Beyond The Limits och Visio Business och driver Facebookgruppen Eget företag med 8000 medlemmar.
Entusiastisk entreprenör, motivationscoach och föreläsare.

Driver företaget helt online via laptop och bor just nu i Portugal.

De första åren som företagare så jobbade jag även som företagskonsult på Advokatfirma Varjag AS i Norge, fram till Maj 2017. Sedan dess njuter jag av att lägga allt mitt fokus endast på Visio Business!

Jag har spenderat större delen av mitt liv till att hjälpa, inspirera och motivera hundratals människor att nå framgång i sin karriär och i livet, förverkliga sina drömmar och utveckla deras inre och kraftfullaste potential till styrkor, balans och resultat.

Nomineringar

I December 2016 blev jag Veckans företagare i den svenska företagstidningen Driva eget, och 2015 blev jag även nominerad till Årets småföretagare 2015 Göteborg.

Malin Hammar-Blomwall

 

Business partner till Yasmin och ambassadör för Visio Business och gruppen Eget företag med 8000 medlemmar.   

Malin har jobbat med stora event som Modeweekend, Tjejkväll och artister i sin tidigare roll som Center Manager för en stor shoppinggalleria. 

Hon har bland annat jobbat med stora varumärken som Max Factor, BMW och Coca-Cola. 

Efter några år i Kina/Asien som expat där hon skapade event och var med i ett projekt att inreda 27 lägenheter så valde hon att själv våga hoppa av ekorrhjulet. Köpte en fastighet i Frankrike, sa upp sig från jobbet och flyttade till Stockholm. 

Nu driver hon sitt eget företag Your Lifestyle Coach där hon är Brand & Business Designer och hjälper företag att bygga starka varumärken online. 

Hon arrangerar entreprenörsresor till Frankrike (Workation France), föreläser om sociala medier och branding, business coachar och inspirerar företagare till att våga följa sina drömmar.  

 

VI VILL INSPIRERA DIG

TILL ATT FÖLJA DINA DRÖMMAR

FOLLOW US

Share This